Home » Werken bij

Kom je ook bij ons werken?

Sta jij met een glimlach klaar om reizigers naar hun bestemming te brengen? En maak jij de reis van jouw passagiers net een beetje specialer, zodat ook zij met een glimlach weer uitstappen? Ben je verantwoordelijk en servicegericht?

Ter versterking van ons team zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Niet alleen touringcarchauffeurs, maar ook voor functies met andere raakvlakken op het gebied van vervoer.

Een hecht team staat klaar om jou te verwelkomen.

Geïnteresseerd?

Vacatures

Van monteur tot chauffeur!

Iedereen is welkom.

Touringcarchauffeur
Fulltime (32-40 uur)

Als Ringelbergchauffeur ben je verantwoordelijk voor de bus en het veilig en prettig vervoeren van je passagiers. Je werkzaamheden bestaan uit zowel nationale en internationale ritten (afhankelijk van je wensen). De diensten zijn wisselend en bevatten ook weekenden. Eventuele problemen los je op volgens de voorschriften en werkwijze van ons bedrijf. Je bent het visitekaartje van Ringelberg en bent representatief en communicatief vaardig. Onze functie-eisen zijn onder andere: servicegericht, stressbestendig, flexibel inzetbaar, sociaal en makkelijk in de omgang. Bij Ringelberg heerst een open en informele sfeer. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden conform besloten busvervoer CAO.

De kandidaat die wij zoeken

  • Is in het bezit van een Rijbewijs D/Code 95
  • Kan een VOG en medische verklaring aanleveren
  • Werkt graag met mensen en is graag onderweg
  • Is klantgericht en representatief
  • Is flexibel inzetbaar en bereid om in de avond, in het weekend en op feestdagen te werken
  • Heeft goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal en heeft bij voorkeur kennis van moderne talen
Kwaliteit

Waarom zou je bij ons willen werken?

Prima arbeidsvoorwaarden

Informele werksfeer

Hecht team

Mogelijkheden om door te groeien

Open sollicitatie

Je bent altijd welkom voor een goed gesprek!

Heb jij een passie voor vervoer, maar staat de juiste vacature er op dit moment niet tussen? Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in. Als jij enthousiast bent bij ons te komen werken, staan wij ervoor open met jou in gesprek te gaan.