Home » Over ons

Met Ringelberg kom je veilig en comfortabel op iedere plek.

Voor uitstekend en betaalbaar vervoer zit je bij Ringelberg goed. Al meer dan 100 jaar zijn wij de betrouwbare partner voor touringcars- en autoverhuur. In de directe regio én ver daarbuiten. Wij zorgen ervoor dat jij comfortabel en veilig op je bestemming komt. In alle Nederlandse provincies, maar ook in Europese landen kun je ons zien rijden.

Lees meer

Voor uitstekend en betaalbaar vervoer zit je bij Ringelberg goed. Al meer dan 100 jaar zijn wij de betrouwbare partner voor touringcars- en autoverhuur. In de directe regio én ver daarbuiten. Wij zorgen ervoor dat jij comfortabel en veilig op je bestemming komt. In alle Nederlandse provincies, maar ook in Europese landen kun je ons zien rijden.

Jouw veiligheid vinden wij heel belangrijk. Met onze jarenlange ervaring, benodigde keurmerken en certificaten én professionele chauffeurs kun jij zorgeloos instappen en genieten van de reis. Liever zelf de handen aan het stuur? Bij ons kun je ook auto’s huren. En wat je ook huurt; uiteraard ben je bij ons verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Historie

Een familiebedrijf vanaf 1924

Sinds ons ontstaan in ca. 1924 zijn wij een echt familiebedrijf. Tot 1960 vond je ons aan de Hordijk in Rotterdam IJsselmonde, waarna we verhuisden naar de Essendijk in Rhoon. In 2000 vestigden we ons in de Leerlooierstraat in Hoogvliet. Daar zitten we nu nog steeds, maar dan wel sinds 2020 in een nieuw en modern pand.

Onze touringcars zijn geschikt voor ieder gezelschap. Voor kleine gezelschappen (10 tot 35 personen) hebben we diverse klein- of minibussen beschikbaar. Voor de grotere groepen (35 tot 60 personen) gebruiken we onze grote touringcars. En groepen tot 79 personen? Die vervoeren wij in een dubbeldekker! Door de verschillende uitvoeringen van onze touringcars staat er voor iedere groep altijd een geschikte bus klaar.

Vroeger vervoerden wij alleen klanten met onze eigen touringcars. Maar toen bleek dat onze klanten ook behoefte hadden aan eigen vervoer zonder chauffeur zijn we uit gaan breiden. We wilden natuurlijk maar al te graag voorzien in deze behoefte. Waarom? Omdat wij met onze klanten op avontuur willen! Met of zonder chauffeur. Dat maakt niet uit. We begonnen met één Volkswagen Transporter, maar inmiddels is ons wagenpark uitgegroeid naar 70+ personenauto’s, personenbusjes en vrachtvoertuigen.

Ringelberg

Maar wie is Ringelberg nou eigenlijk?

Als familiebedrijf bedienen wij met veel plezier alle segmenten van het nationaal en internationaal personenvervoer. Van exclusieve buitenlandse vakantiereizen, dagtochten, schoolreizen, lijndiensten, shuttle services en openbaar vervoer oplossingen tot hoogwaardig 24/7 contractvervoer in opdracht van bedrijven, instellingen en overheden. Samen met onze chauffeurs zorgen we ervoor dat jij op een veilige en comfortabele manier aankomt op bestemming. Zo kun jij de mooiste avonturen beleven. We zeggen niet voor niets: ‘Bij Ringelberg start jouw avontuur.’

Kwaliteit

Dit maakt ons bijzonder

24 uur per dag paraat

Zouden vaker nee mogen zeggen

100 jaar historie

Moderne bedrijfsvoering

Samen op avontuur

Op avontuur met Ringelberg?

Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:15 via 010-5018777. Uiteraard kun je altijd contact opnemen via onderstaand contactformulier. Wil je liever persoonlijk contact? Dan kun je ook altijd bij ons kantoor binnenstappen. De deur staat open en de koffie is zo gezet! Tot snel.