Home » Wagenpark

Wagenpark

Ringelberg heeft een ruim wagenpark. Van verhuur van personenauto’s tot bestelbussen. Van bakwagens tot 9-persoons combi busjes en van minibusjes tot grote touringcars. Voor elke vraag hebben wij een geschikt vervoermiddel. Van taxiservice tot transfer en van excursie en dagtocht tot meerdaagse reis. Van schoolreizen tot vakantiereizen in binnen- en buitenland. Ook voor personeelsvervoer en verhuisklussen kunt u terecht bij Ringelberg in Hoogvliet. Wij ontzorgen u graag.

Vervoer per touringcar

Een milieuvriendelijkere manier van vervoeren is er niet, want één touringcar kan met gemak 35 auto’s vervangen. Vervoer per touringcar wordt gemeten per passagier en is het minst milieubelastend. Op de site www.milieucentraal.nl kunt u zien hoe milieuvriendelijk en duurzaam uw keuze voor de touringcar is.

Veilig en betrouwbaar

Het onderhoud aan onze bussen en touringcars wordt door eigen gekwalificeerde monteurs en merkdealers uitgevoerd. Ringelberg, uw garantie voor (milieuvriendelijk,) betrouwbaar en veilig vervoer.

Kleine en grote groepen

Voor kleine groepen of vervoer op een project of raffinaderij, door smalle straten of (B)wegen is de 17-persoons Ford uiterst geschikt. De grotere groepen kunnen een ruime keuze maken uit touringcars met een verschillend uitrustingsniveau. Van eenvoudig tot luxe en van 29 t/m 63 plaatsen. Er is een grote touringcar met rolstoellift beschikbaar om ook de minder mobiele reiziger van dienst te kunnen zijn.

Het voordeel van een ruim wagenpark is dat we ook voor hele grote groepen, tot 92-personen, onze dubbeldekkers kunnen inzetten. Deze grote touringcars zijn uitgerust met alle faciliteiten en kunnen ook worden omgebouwd tot Comfort Class.

Extra bagage

Voor vervoer van een grote hoeveelheid bagage kunnen wij achter sommige touringcars een bagage-aanhanger koppelen. Een andere mogelijkheid om extra bagage te vervoeren is de inzet van een extra Volkswagen LT bestelwagen of bakwagen met chauffeur. Desgewenst kunt u die ook zelf besturen.

Vervoer voor bedrijven

Ringelberg is van oudsher ook gespecialiseerd in het dagelijks (24/7) vervoer van werknemers naar diverse bedrijven in de regio. Van de Maasvlakte en de Botlek tot aan de Moerdijk en voor projecten zelfs verder weg. Stipt op tijd en uitgerust komen medewerkers aan bij het bedrijf en precies op tijd vertrekken zij ook weer naar huis.

Project- en evenementvervoer

Een andere mogelijkheid die wij bieden is om projectmatig, bij een groot evenement of onderhoud aan bijvoorbeeld een productieunit, met lagevloerbussen het parkeervervoer te verrichten.

Een veilig gevoel

Wij kunnen elke touringcar volgen met het GPS systeem en ook zijn er voor uw veiligheid een aantal wagens uitgerust met camerabewaking. Op de hiernaast staande overzicht kunt u de diverse bussen nader bekijken zodat u weloverwogen en rustig uw keuze kunt maken. Weer zo’n mooi voordeel van een uitgebreid wagenpark.