Home » Gevonden en verloren voorwerpen

Gevonden en verloren voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden door onze chauffeurs ingeleverd op kantoor. Vervolgens worden deze geregistreerd op datum van vinden. Wij zullen  proberen de rechtmatige eigenaar te achterhalen. Indien wij deze niet op korte termijn rechtstreeks kunnen bereiken zullen waardevolle spullen en documenten naar de afdeling gevonden voorwerpen van de gemeente Hoogvliet-Rotterdam worden gebracht. Let op! Gevonden paspoorten en identiteitskaarten worden niet teruggegeven door de gemeente. Om fraude te voorkomen worden deze documenten door hen vernietigd.

Ben je tijdens jouw reis een voorwerp verloren, vul dan onderstaand formulier in. Indien wij jouw voorwerp hebben gevonden nemen wij contact met je op.

Gevonden voorwerpen kun je ophalen op ons kantoor in Hoogvliet. Neem wel even contact met ons op of het voorwerp ook daadwerkelijk gevonden is. Het voorwerp kan eventueel ook toegestuurd worden. Voorwerpen die niet zijn opgehaald door de eigenaar worden door Ringelberg na 3 maanden vernietigd of aan een goed doel geschonken.

Ringelberg aanvaard geen enkele aansprakelijkheid samenhangend met gevonden en verloren voorwerpen dan wel voor het retourneren van deze voorwerpen.