[dipi_breadcrumbs bc_separator=”icon” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”306a4a7a-247c-4fc5-bada-931ada003d53″ custom_margin=”||16px||false|false” global_colors_info=”{}” locked=”off”][/dipi_breadcrumbs]

Chauffeursinfo

Touringcarchauffeur is afwisselende en verantwoordelijke baan. Dat word je niet zomaar. We vervoeren mensen en daar gaan we uiterst zorgvuldig mee om. We vervoeren onder andere personeel voor bedrijven in het Botlekgebied en naar de Maasvlakte. Maar we vervoeren ook schoolkinderen, sportverenigingen, transfers en doen evenementen- en congresvervoer. Dagjes uit met de vereniging of weekendjes weg. Bedrijfsuitjes, stedentrips en vakantiereizen.

Onze werkzaamheden variƫren enorm en daarom hebben we bewust gekozen voor een diverse chauffeurscorps. Full timers en part timers en van dames tot heren en van allochtoon tot autochtoon. Voor hun en uw veiligheid hebben (een aantal van de) touringcars tegenwoordig ook camerabewaking en gps-tracker.

Elke Ringelbergchauffeur is in bezit van alle benodigde papieren. Een geldig rijbewijs met de Europees verplichte eis tot vakbekwaamheid (code 95 aantekening) en de 5 jaar geldige geneeskundige verklaring. Elke chauffeur volgt elke vijf jaar de minimaal vereiste 35 uur nascholing. Aanvullend volgen de chauffeurs de voor hen benodigde specifieke aanvullende cursussen.