Home » Varen op de Grevelingen en bezoek aan Goedereede

Varen op de Grevelingen en bezoek aan Goedereede

Bedrijfsuitje
Zeeland

In de ochtend maken we een mooie rondvaart over het grootste zoutwatermeer van Europa. Aan boord van dit sfeervol ingerichte schip kun je tevens de meest uiteenlopende scheepvaartattributen bewonderen met o.a. oude scheepsmodellen en prachtige oude afbeeldingen. Kortom een drijvend scheepvaartmuseum! De lunch vindt plaats op een prachtige middeleeuwse locatie waar ooit in de geschiedenis Paus Adrianus (1492) werkte en logeerde. Na de lunch heeft u nog de tijd om zelf door het pittoreske Goedereede te wandelen (bij slecht weer kunt u i.o. met de chauffeur een rondrit maken). Rond de klok van 15.00 uur keren we weer huiswaarts.

 

Het programma

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar den Osse alwaar u aan boord gaat bij rederij Zeeland voor een rondvaart op het grootste zoutwatermeer van Europa “de Grevelingen” Aan boord wordt u verwend met koffie en gebak. De tocht duurt ongeveer 2 uur en vaak vaart de schipper nog een rondje door de haven van Port Zélande en krijgt u de mogelijkheid om zelf de meeuwen te voeren vanaf het dek. De lunch wordt genuttigd in het pittoreske Goedereede in het Middeleeuws restaurant “de Heeren van Montfoort” Na de lunch kunt u op eigen gelegenheid in dit oude stadje nog even rondwandelen.

Reisduur van 09.00 – 16.00 uur

Dit groepsarrangement is te boeken vanaf 30 personen.

 

Inclusief

 • 2 x koffie met 1 x gebak
 • 1x Lunch Restaurant de Heeren van Montfoort
 • Rondvaart van 2-uur op de Grevelingen
 • Koffietafel
 • Vervoer per luxe touringcar
 • BTW

Wij brengen jou graag naar je volgende bestemming!

Vraag direct offerte aan!

In de ochtend maken we een mooie rondvaart over het grootste zoutwatermeer van Europa. Aan boord van dit sfeervol ingerichte schip kun je tevens de meest uiteenlopende scheepvaartattributen bewonderen met o.a. oude scheepsmodellen en prachtige oude afbeeldingen. Kortom een drijvend scheepvaartmuseum! De lunch vindt plaats op een prachtige middeleeuwse locatie waar Paus Adrianus (1492) ooit werkte en logeerde. Na de lunch heb je nog de tijd om zelf door het pittoreske Goedereede te wandelen (bij slecht weer kun je i.o. met de chauffeur een rondrit maken). Rond de klok van 15.00 uur keren we weer huiswaarts.

 

Het programma

Vanaf jouw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar den Osse, waar je aan boord gaat bij rederij Zeeland voor een rondvaart op het grootste zoutwatermeer van Europa “de Grevelingen”. Aan boord word je verwend met koffie en gebak. De tocht duurt ongeveer 2 uur en vaak vaart de schipper nog een rondje door de haven van Port Zélande en krijg je de mogelijkheid om zelf de meeuwen te voeren vanaf het dek. De lunch wordt genuttigd in het pittoreske Goedereede in het Middeleeuws restaurant “de Heeren van Montfoort”. Na de lunch kun je op eigen gelegenheid in dit oude stadje nog even rondwandelen.

Reisduur van 09.00 – 16.00 uur

Dit groepsarrangement is te boeken vanaf 30 personen.

 

Inclusief

 • 2 x koffie met 1 x gebak
 • 1x Lunch Restaurant de Heeren van Montfoort
 • Rondvaart van 2-uur op de Grevelingen
 • Koffietafel
 • Vervoer per luxe touringcar
 • BTW

Varen op de Grevelingen en bezoek aan Goedereede

Wij komen eraan!
Uitstekend gastheerschap

Wij verzorgen graag jouw volgende herinnering!

Altijd ruim op tijd,

30 minuten voor afspraak staan wij op locatie.

Noem alstublieft geen buschauffeur,

maar noem ons bij onze voornaam.

Speciale wensen of behoeften?

Wij helpen je graag!