Home ยป Pluimveemuseum Barneveld

Pluimveemuseum Barneveld

Bedrijfsuitje
Gelderland

Een bezoek aan dit museum is een ontdekkingstocht langs alles wat met pluimvee te maken heeft. Naast diverse exposities kom je ook volop levende dieren tegen. Van pasgeboren kuikentjes tot diverse hoenderrassen in de hoendertuin. Ooit wel eens geprobeerd een veilingklok precies op tijd stil te zetten? Dit en daarnaast nog veel meer, is mogelijk in het Nederlands Pluimveemuseum.

 

Het programma

Vanaf uw opstapplaats rijden we direct naar Barneveld. In het Pluimveemuseum worden we hartelijk ontvangen met koffie en vers appelgebak. Na dit lekkers wordt u rondgeleid door het museum. In het museum is ook nog een veilinglokaal in bedrijf met een interieur uit 1930. Bezoekers kunnen daar ook nu nog met een druk op de knop de oude veilingklok tot stilstand brengen en daarmee een doosje eieren of een leuk souvenir kopen. Na dit bezoek rijden we naar Hoenderloo voor een uitgebreide koffietafel. In de middag wordt er een mooie tour gemaakt over de Veluwe en een deel vd Utrechtse Heuvelrug.

Reisduur van 09:00 – 17:30 uur

Prijs is uitgaand van minimaal 45 deelnemers.

 

Inclusief

  • 2 x koffie met appelgebak
  • Excursie pluimveemuseum
  • Koffietafel met soep en kroket
  • Vervoer per luxe touringcar
  • BTW

Wij brengen jou graag naar je volgende bestemming!

Vraag direct offerte aan!

Een bezoek aan dit museum is een ontdekkingstocht langs alles wat met pluimvee heeft te maken. Naast diverse exposities kom je ook volop levende dieren tegen. Van pasgeboren kuikentjes tot diverse hoenderrassen in de hoendertuin. Ooit wel eens geprobeerd een veilingklok precies op tijd stil te zetten? Dit en daarnaast nog veel meer, is mogelijk in het Nederlands Pluimveemuseum.

 

Het programma

Vanaf jouw opstapplaats rijden we direct naar Barneveld. In het Pluimveemuseum worden we hartelijk ontvangen met koffie en vers appelgebak. Na dit lekkers word je rondgeleid door het museum. In het museum is ook nog een veilinglokaal in bedrijf met een interieur uit 1930. Bezoekers kunnen daar ook nu nog met een druk op de knop de oude veilingklok tot stilstand brengen en daarmee een doosje eieren of een leuk souvenir kopen. Na dit bezoek rijden we naar Hoenderloo voor een uitgebreide koffietafel. In de middag wordt er een mooie tour gemaakt over de Veluwe en een deel van de Utrechtse Heuvelrug.

Reisduur van 09:00 – 17:30 uur.

Prijs is uitgaand van minimaal 45 deelnemers.

 

Inclusief

  • 2 x koffie met appelgebak
  • Excursie Pluimveemuseum
  • Koffietafel met soep en kroket
  • Vervoer per luxe touringcar
  • BTW
-

Pluimveemuseum Barneveld

Wij komen eraan!
Uitstekend gastheerschap

Wij verzorgen graag jouw volgende herinnering!

๎’

Altijd ruim op tijd,

30 minuten voor afspraak staan wij op locatie.

๎’

Noem alstublieft geen buschauffeur,

maar noem ons bij onze voornaam.

๎’

Speciale wensen of behoeften?

Wij helpen je graag!