Home » Paleis het Loo en het Aardhuis

Paleis het Loo en het Aardhuis

Bedrijfsuitje
Gelderland

Het 300 jaar oude Paleis het Loo was het lievelingspaleis van Koning-stadhouder Willem de III en Koningin Wilhelmina. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Het nabij gelegen Aardhuis is het voormalige jachtchalet van Koning Willem III en Prins Hendrik en staat synoniem voor wild en natuur.

 

Het programma

We vertrekken deze ochtend tijdig om via een attractieve route naar Apeldoorn te rijden, waar we in Paleis het Loo worden ontvangen met koffie en een Loo taartje. Hierna rijden we naar het verderop gelegen Aardhuis, waar u het voormalig jachtchalet kunt bewonderen en door een ervaren natuurgids wordt rondgeleid in het wildpark, waar u oog in oog komt te staan met bijvoorbeeld het edelhert en het wilde zwijn. Terug op het paleis, zullen we rond het middaguur de ‘Prinsessenlunch’ gebruiken. Eerst wordt u ontvangen met een glas Prosecco Frizzante of verse jus d’orange, waarna u in buffetvorm een kop soep en een rijke keuze uit minibroodjes en sandwiches geserveerd krijgt. Na de lunch heeft u de rest van de middag de tijd om Paleis het Loo te bezoeken. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar uw opstapplaats. Als uitbreiding kunt u uiteraard nog een drie gangen diner gebruiken op de terugreis.

Het genoemde tarief is geldig vanaf 45 personen per touringcar

Reisduur van 08:00 – 18:30 uur

 

Inclusief

 • Koffie en een Loo taartje
 • Bezoek aan het Aardhuis
 • Rondleiding van een uur in het wildpark
 • Prinsessenlunch op Paleis het Loo
 • Bezoek Paleis het Loo
 • Vervoer per luxe touringcar
 • BTW

Bij 45 deelnemers is er 1 persoon gratis.

Wij brengen jou graag naar je volgende bestemming!

Vraag direct offerte aan!

Het 300 jaar oude Paleis het Loo was het lievelingspaleis van Koning-stadhouder Willem de III en Koningin Wilhelmina. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Het nabij gelgen Aardhuis is het voormalige jachtchalet van Koning Willem III en Prins Hendrik en staat synoniem voor wild en natuur.

 

Het programma

We vertrekken deze ochtend tijdig om via een attractieve route naar Apeldoorn te rijden, waar we in Paleis het Loo worden ontvangen met koffie en een Loo taartje. Hierna rijden we naar het verderop gelegen Aardhuis, waar je het voormalig jachtchalet kunt bewonderen en door een ervaren natuurgids wordt rondgeleid in het wildpark. Hier kom je oog in oog te staan met bijvoorbeeld het edelhert en het wilde zwijn. Terug op het paleis, zullen we rond het middaguur de ‘Prinsessenlunch’ gebruiken. Eerst word je ontvangen met een glas Prosecco Frizzante of verse jus d’orange, waarna je in buffetvorm een kop soep en een rijke keuze uit minibroodjes en sandwiches geserveerd krijgt. Na de lunch heb je de rest van de middag de tijd om Paleis het Loo te bezoeken. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar jouw opstapplaats. Als uitbreiding kun je uiteraard nog een drie gangen diner gebruiken op de terugreis.

Het genoemde tarief is geldig vanaf 45 personen per touringcar.

Reisduur van 08:00 – 18:30 uur.

 

Inclusief

 • Koffie en een Loo taartje
 • Bezoek aan het Aardhuis
 • Rondleiding van een uur in het wildpark
 • Prinsessenlunch op Paleis het Loo
 • Bezoek Paleis het Loo
 • Vervoer per luxe touringcar
 • BTW

Bij 45 deelnemers is er 1 persoon gratis.

-

Paleis het Loo en het Aardhuis

Wij komen eraan!
Uitstekend gastheerschap

Wij verzorgen graag jouw volgende herinnering!

Altijd ruim op tijd,

30 minuten voor afspraak staan wij op locatie.

Noem alstublieft geen buschauffeur,

maar noem ons bij onze voornaam.

Speciale wensen of behoeften?

Wij helpen je graag!