Home » Avontuurlijke activiteit met een relaxte afsluiter (De Kaap)

Avontuurlijke activiteit met een relaxte afsluiter (De Kaap)

Bedrijfsuitje
Gelderland (Zoelen)

Bij De Kaap in Zoelen is waar beleving, ontspanning en gezelligheid samenkomen. Waar je het avontuur kiest en wordt uitgedaagd om nét dat stapje verder te gaan. Waar je elkaar leert kennen en sterker wordt, op welke manier dan ook.

Laat je meenemen naar de verborgen plekken die alleen zij weten te vinden. Doorsta met je vrienden de woeste WipeOut obstacles. Of neem het op tegen je collega’s bij de zenuwslopende Robinson proeven. Bewijs het tegendeel bij Mission Impossible of ontdek samen de omgeving in 1 van de tuktuk’s. Welke route je ook kiest, alles kan en alles mag. Na alle leuke activiteiten is het tijd om gezellig samen te komen en kennis te maken met de smaken en geuren van het eiland. Vanuit het restaurant, kas en terras geniet je van al het lekkers dat de locals verzameld hebben. Struin langs de verschillende eettentjes, probeer iets onbekends en plof neer op de loungeplekken met uitzicht op het water. En als je wilt, combineren je dat met live muziek. Na een dag vol activiteiten en lekkere borrels, kruip je het liefst snel onder de wol. En dat doen je op De Kaap natuurlijk in stijl. In 1 van de glamping safaritenten midden in de natuur of in het luxe hotel verderop.

Wij brengen jou graag naar je volgende bestemming!

Vraag direct offerte aan!

Bij De Kaap in Zoelen is waar beleving, ontspanning en gezelligheid samenkomen. Waar je het avontuur kiest en wordt uitgedaagd om nét dat stapje verder te gaan. Waar je elkaar leert kennen en sterker wordt, op welke manier dan ook.

Laat je meenemen naar de verborgen plekken die alleen zij weten te vinden. Doorsta met je vrienden de woeste WipeOut obstacles. Of neem het op tegen je collega’s bij de zenuwslopende Robinson proeven. Bewijs het tegendeel bij Mission Impossible of ontdek samen de omgeving in 1 van de tuktuk’s. Welke route je ook kiest, alles kan en alles mag. Na alle leuke activiteiten is het tijd om gezellig samen te komen en kennis te maken met de smaken en geuren van het eiland. Vanuit het restaurant, kas en terras geniet je van al het lekkers dat de locals verzameld hebben. Struin langs de verschillende eettentjes, probeer iets onbekends en plof neer op de loungeplekken met uitzicht op het water. En als je wilt, combineren we dat met live muziek. Na een dag vol activiteiten en lekkere borrels, kruip je het liefst snel onder de wol. En dat doen je op De Kaap natuurlijk in stijl: in 1 van de glamping safaritenten midden in de natuur of in het luxe hotel verderop.

Dit groepsarrangement is te boeken vanaf 30 personen.

-

Avontuurlijke activiteit met een relaxte afsluiter (De Kaap)

Wij komen eraan!
{{errors}}
We hebben een aantal opgeslagen gegevens van je gevonden, wil je die wissen? Klik dan hier.
Algemeen
Heenreis
Reisdatum
Ophalen
:
Terugreis
Terugreis
Terugbrengen
:
Gezelschap

Programma

Extra opties

Bestemming

Opmerkingen

Jouw gegevens
Hartelijk dank voor jouw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Pagina {{currentAction}}/3
Uitstekend gastheerschap

Wij verzorgen graag jouw volgende herinnering!

Altijd ruim op tijd,

30 minuten voor afspraak staan wij op locatie.

Noem alstublieft geen buschauffeur,

maar noem ons bij onze voornaam.

Speciale wensen of behoeften?

Wij helpen je graag!