Home ยป Arboretum en huis Doorn

Arboretum en huis Doorn

Bedrijfsuitje
Utrecht

In het hart van Utrecht bevindt zich een unieke groene schatkamer met vele duizenden boom- en struiksoorten. Je brengt vandaag een bezoek aan deze kleurrijke en bijzondere wereld waar je van alles kunt ontdekken. Het Von Gimborg Arboretum in Doorn bezit een beroemde collectie bomen en struiken vanuit de gehele wereld. Het Arboretum dateert uit 1925 en is in landschapsstijl aangelegd met diverse kronkelende paden, mooie waterpartijen, vijvers en doorkijkjes.

Nabij het Arboretum ligt nog een bijzondere schatkamer n.l. Huis Doorn. Huis Doorn is het voormalige woonhuis van de Duitse Keizer Wilhelm. De inrichting van Huis Doorn is afkomstig uit de keizerlijke paleizen in Berlijn en Potsdam. Schitterende meubels, schilderijen en zilver kunt u hier bewonderen. De oorspronkelijke inrichting is nog helemaal intact en biedt de bezoeker een authentiek beeld van internationaal vorstelijk wonen.

 

Het programma

Vanaf uw opstapplaats rijden we direct naar Doorn. In brasserie Rodestein wordt u hartelijk ontvangen met koffie en vers gemaakt gebak. Aansluitend brengt u een bezoek aan huis Doorn. O.l.v. van een deskundige wordt u hier rondgeleid en krijgt u veel te horen en te weten over de historie van Huis Doorn. Rond het middaguur wordt de lunch weer geserveerd in Brasserie Rodestein. Na de lunch wordt u per touringcar naar het Arboretum gebracht en krijgt u hier een boeiende rondleiding. Rond de klok van half vijf keert u weer terug naar de opstapplaats.

 

Inclusief

  • 1 x koffie met gebak
  • Entree / rondleiding huis Doorn
  • Lunch (bestaande uit 3 sneden huisgebakken waldkorn brood met boerenbeenham, kaas en ambachtelijke kroket)
  • Entree / rondleiding Arboretum Vom Gimborn
  • Vervoer per luxe touringcar

Wij brengen jou graag naar je volgende bestemming!

Vraag direct offerte aan!

In het hart van Utrecht bevindt zich een unieke groene schatkamer met vele duizenden boom- en struiksoorten. Je brengt vandaag een bezoek aan deze kleurrijke en bijzondere wereld waar u van alles kunt ontdekken. Het Von Gimborg Arboretum in Doorn bezit een beroemde collectie bomen en struiken vanuit de gehele wereld. Het Arboretum dateert uit 1925 en is in landschapsstijl aangelegd met diverse kronkelende paden, mooie waterpartijen, vijvers en doorkijkjes.

Nabij het Arboretum ligt nog een bijzondere schatkamer n.l. Huis Doorn. Huis Doorn is het voormalige woonhuis van de Duitse Keizer Wilhelm. De inrichting van Huis Doorn is afkomstig uit de keizerlijke paleizen in Berlijn en Potsdam. Je kunt hier schitterende meubels, schilderijen en zilver bewonderen. De oorspronkelijke inrichting is nog helemaal in tact en biedt de bezoeker een authentiek beeld van internationaal vorstelijk wonen.

 

Het programma

Vanaf jouw opstapplaats rijden we direct naar Doorn. In Brasserie Rodestein word je hartelijk ontvangen met koffie en vers gemaakt gebak. Aansluitend breng je een bezoek aan huis Doorn. o.l.v. van een deskundige word je hier rondgeleid en krijg je veel te horen over de historie van Huis Doorn. Rond het middaguur wordt de lunch weer geserveerd in Brasserie Rodestein. Na de lunch word je per touringcar naar het Arboretum gebracht en krijg je daar een boeiende rondleiding. Rond de klok van half vijf keer je weer terug naar de opstapplaats.

 

Inclusief

  • 1 x koffie met gebak
  • Entree / rondleiding huis Doorn
  • Lunch (bestaande uit 3 sneden huisgebakken Waldkorn brood met boerenbeenham, kaas en ambachtelijke kroket)
  • Entree / rondleiding Arboretum Vom Gimborn
  • Vervoer per luxe touringcar
-

Arboretum en huis Doorn

Wij komen eraan!
{{errors}}
We hebben een aantal opgeslagen gegevens van je gevonden, wil je die wissen? Klik dan hier.
Algemeen
Heenreis
Reisdatum
Ophalen
:
Terugreis
Terugreis
Terugbrengen
:
Gezelschap

Programma

Extra opties

Bestemming

Opmerkingen

Jouw gegevens
Hartelijk dank voor jouw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Pagina {{currentAction}}/3
Uitstekend gastheerschap

Wij verzorgen graag jouw volgende herinnering!

๎’

Altijd ruim op tijd,

30 minuten voor afspraak staan wij op locatie.

๎’

Noem alstublieft geen buschauffeur,

maar noem ons bij onze voornaam.

๎’

Speciale wensen of behoeften?

Wij helpen je graag!