Home » Ouderwets Gezellige Middag

Ouderwets Gezellige Middag

Bedrijfsuitje
Zuid-Holland (Leerbroek)

Vandaag maak je een Ouderwets Gezellig Middag mee met een muzikale tijdreis. Bekende smartlappen van vroeger, o.a. ‘Het dorp; , ; In een rijtijgie’, ‘Daar bij die molen’ etc. Laat je dus verrassen en reis mee. Natuurlijk kun je ook nog verzoeknummers aanvragen. De smartlappen en het levenslied waar een ieder wel iets mee heeft.

 

Het programma

Rond de klok van 11.00 uur staat de touringcar gereed bij uw opstapplaats. We rijden via een leuke route binnendoor naar Leerbroek. In het restaurant wordt u hartelijk ontvangen met een heerlijke lunch. Na deze maaltijd krijgt u nog een lekker dessert geserveerd. Rond de klok van 14.00 uur wordt er gestart met de muzikale tijdsreis. U mag natuurlijk meezingen met de bekende smartlappen van vroeger, o.a. het Dorp, In een rijtijgie, daar bij die molen etc. Laat u dus verrassen en reis mee, natuurlijk kunt u ook nog verzoeknummers bij hem aanvragen. Tijdens dit muziekspektakel wordt er nog koffie of thee met een plakje cake geserveerd.

Reisduur van 11.00 – 17.00 uur

Dit groepsarrangement is te boeken vanaf 30 personen.

 

Inclusief

  • Lunch en dessert
  • Muzikale Tijdsreis
  • Koffie met cake
  • Vervoer per luxe touringcar
  • BTW

Wij brengen jou graag naar je volgende bestemming!

Vraag direct offerte aan!

Vandaag maak je een Ouderwets Gezellig Middag mee met een Muzikale Tijdreis. Bekende smartlappen van vroeger, o.a. ‘Het dorp; , ; In een rijtijgie’, ‘Daar bij die molen’ etc. Laat je dus verrassen en reis mee. Natuurlijk kun je ook nog verzoeknummers aanvragen. De smartlappen en het levenslied waar een ieder wel iets mee heeft.

 

Het programma

Rond de klok van 11.00 uur staat de touringcar gereed bij de opstapplaats. We rijden via een leuke route binnendoor naar Leerbroek. In het restaurant word je hartelijk ontvangen met een heerlijke lunch. Na deze maaltijd krijg je nog een lekker dessert geserveerd. Rond de klok van 14.00 uur wordt er gestart met de muzikale tijdsreis. Je mag natuurlijk meezingen met de bekende smartlappen van vroeger. Laat je verrassen en reis mee! Natuurlijk kun je ook nog verzoeknummers aanvragen. Tijdens dit muziekspektakel wordt er koffie of thee met een plakje cake geserveerd.

Reisduur van 11.00 – 17.00 uur.

Dit groepsarrangement is te boeken vanaf 30 personen.

 

Inclusief

  • Lunch en dessert
  • Muzikale tijdsreis
  • Koffie met cake
  • Vervoer per luxe touringcar
  • BTW

Ouderwets Gezellige Middag

Wij komen eraan!
Uitstekend gastheerschap

Wij verzorgen graag jouw volgende herinnering!

Altijd ruim op tijd,

30 minuten voor afspraak staan wij op locatie.

Noem alstublieft geen buschauffeur,

maar noem ons bij onze voornaam.

Speciale wensen of behoeften?

Wij helpen je graag!