Home » Escargot Kwekerij

Escargot Kwekerij

Bedrijfsuitje
Zeeland

In de oudste stad van Zeeland en één van de oudste steden van het graafschap Vlaanderen is Escargotkwekerij ‘In den Wijngaard’ gevestigd. Zelfs in de tweede en derde eeuw kenden de Romeinen de ‘slakkenparken’ hier al. Vandaag de dag groeien er in Aardenburg miljoenen slakken op tot een smakelijk product. Een bezoek aan de escargot-kwekerij omvat de bezichtiging van het bedrijf in werking ten behoeve van het kweken van escargots voor de consumptie. In een videopresentatie krijgt u uitleg over de slak in het algemeen en enkele details over de kweek. In het programma wordt een kleine proeverij aangeboden om kennis te maken met het product ‘escargots’. Er bestaat tevens de mogelijkheid om escargots te kopen.

 

Het programma

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Hoogerheide. In restaurant Familieland worden we ontvangen met 1 x koffie en gebak. Hierna rijden we verder naar Aardenburg. Rond de klok van 13.00 uur staat in restaurant In den Wijngaard een heerlijke koffietafel met kroket voor u klaar. Nadat we de inwendige mens weer hebben versterkt krijgt u een dia presentatie te zien over de kweek van de slakjes. Na deze presentatie kunt u nog een kijkje nemen in de kas. Als afsluiting kunt u aan de proeverij beginnen van de escargots welke op verschillende wijze zijn bereid. Na deze interessante excursie rijden we via de tunnel bij Terneuzen in de richting van Bruinisse om als afsluiting een voortreffelijk 3 gangen diner in restaurant Grevelingen te gebruiken. Om circa 21.30 bent u weer terug bij de opstapplaats.

Reisduur van 08.30 – 21.30 uur

Dit groepsarrangement is te boeken vanaf 30 personen.

 

Inclusief

 • 1 x koffie met gebak
 • Koffietafel met kroket
 • Excursie en proeverij Escargotkwekerij
 • 3 gangen diner
 • Vervoer per luxe touringcar
 • BTW

Bij minimaal 45 deelnemers is er 1 persoon gratis

Wij brengen jou graag naar je volgende bestemming!

Vraag direct offerte aan!

In de oudste stad van Zeeland en één van de oudste steden van het graafschap Vlaanderen is Escargotkwekerij ‘In den Wijngaard’ gevestigd. Zelfs in de tweede en derde eeuw kenden de Romeinen de ‘slakkenparken’ hier al. Vandaag de dag groeien er in Aardenburg miljoenen slakken op tot een smakelijk product. Een bezoek aan de escargot-kwekerij omvat de bezichtiging van het bedrijf in werking ten behoeve van het kweken van escargots voor de consumptie. In een videopresentatie krijg je uitleg over de slak in het algemeen en enkele details over de kweek. In het programma wordt een kleine proeverij aangeboden om kennis te maken met het product ‘escargots’. Er bestaat tevens de mogelijkheid om escargots te kopen.

 

Het programma

Vanaf jouw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Hoogerheide. In restaurant Familieland worden we ontvangen met 1 x koffie en gebak. Hierna rijden we verder naar Aardenburg. Rond de klok van 13.00 uur staat in restaurant In den Wijngaard een heerlijke koffietafel met kroket voor je klaar. Nadat we de inwendige mens weer hebben versterkt krijg je een diapresentatie te zien over de kweek van de slakjes. Na deze presentatie kun je nog een kijkje nemen in de kas. Als afsluiting kun je aan de proeverij beginnen van de escargots, ieder op verschillende wijze bereid. Na deze interessante excursie rijden we via de tunnel bij Terneuzen in de richting van Bruinisse om als afsluiting een voortreffelijk 3 gangen diner in restaurant Grevelingen te gebruiken. Om circa 21.30 ben je weer terug bij de opstapplaats.

Reisduur van 08.30 – 21.30 uur

Dit groepsarrangement is te boeken vanaf 30 personen.

 

Inclusief

 • 1 x koffie met gebak
 • Koffietafel met kroket
 • Excursie en proeverij Escargotkwekerij
 • 3 gangen diner
 • Vervoer per luxe touringcar
 • BTW

Bij minimaal 45 deelnemers is er 1 persoon gratis

Escargot Kwekerij

Wij komen eraan!
Uitstekend gastheerschap

Wij verzorgen graag jouw volgende herinnering!

Altijd ruim op tijd,

30 minuten voor afspraak staan wij op locatie.

Noem alstublieft geen buschauffeur,

maar noem ons bij onze voornaam.

Speciale wensen of behoeften?

Wij helpen je graag!